Thermokleding.nl

Thermokleding en Thermo Ondergoed specialisten.

Thermokleding kun je dragen als je op wintersportvakantie gaat, maar ook als je gaat motorrijden, hardlopen, wandelen, vissen of bijvoorbeeld als je in een rolstoel zit. Thermokleding kun je ook dragen als je gewoon thuis bent, naar kantoor gaat (onder je overhemd), of als je gaat kamperen met tent of camper.

Bestel hier thermokleding heren en thermokleding dames.

Thermo ondergoed houd je warm in de kou. Je draagt het thermo ondergoed direct op de huid, onder je andere kleding. Door het dragen van warm thermo ondergoed koel je minder snel af en kun je langer buiten blijven als het koud is.

Klik hier om hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste soort thermo ondergoed.

Merino wol.
Je vindt bij Thermowear® een zeer groot assortiment 100% diervriendelijk merino wol thermo ondergoed van Icebreaker, Woolpower of Devold. Dit wollen thermo ondergoed van merino wol voelt zacht aan op de huid, kriebelt niet en is heerlijk warm in de winter.

Ervaar ook de warmte en luxe van merino wol thermo ondergoed. Bekijk hier de collectie.

Kom je er niet uit en vind je het moeilijk om de warmste thermokleding te vinden? Gebruik dan onze gratis Thermowear Keuze Hulp voor advies en vind met één druk op de knop meteen het beste thermo ondergoed dat bij je past. Zoek je activiteit en de temperatuur zone waarin je gaat bewegen en kies daarna de warmste thermokleding. Zo krijg je advies op maat.

Bekijk de gratis Thermowear Keuze Hulp hier.

Samenwerkingen en interessante links:
sportkleding
mannenlingerie
Kleding