Steenbergentegels.nl

Steenbergen Wand- en vloertegels is in 2014 ontstaan als nieuwe afdeling binnen Steenbergen sierbestrating, al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede Veenendaal. Inmiddels is het een op zich staand bedrijf. De showroom ligt centraal gelegen vlakbij Barneveld en Amersfoort.

Steenbergen Wand- en vloertegels staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij bieden u kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven. Met deskundig advies op maat zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van onze tegels.

Wilt u waaltjes kopen voor binnen in uw huis? Dit is een echte woontrend! In onze showroom is veel keuze. Kom dus langs voor inspiratie! Deze tegels voor binnen worden ook wel gebakken bestrating genoemd of Bricks.

De gezaagde Bricks 2.0 klinkers voor in huis geven een nostalgische uitstraling. In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creƫren. Ons aanbod is groot. U kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren. En zelfs de kleur van de voeg kunt u zelf bepalen!

Portugese tegels in uw badkamer? Een uitstekende keuze! Dit zorgt voor een unieke stijl.
Hoewel Portugese tegels voornamelijk bekend zijn als Portugese cementtegels, wordt er de afgelopen jaren steeds vaker gekozen voor Portugees keramiek. Deze keramische vloertegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijkheid. Cementtegels zijn erg gevoelig voor vlekken en krassen. Keramische Portugese tegels zijn dat echter niet. Door de eenmalige behandeling met een impregneermiddel zijn de tegels bovendien waterdicht. Dit maakt dat Portugese badkamertegels speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in natte ruimtes en gemakkelijk schoon te houden zijn.