Secretarial Services

Secretarial Services is opgericht door Heleen Valkema. Zij is al meer dan 25 jaar werkzaam als secretaresse, waaronder een lange periode bij KPMG. Zij weet dus als geen ander wat het vak inhoudt, waar secretaresses mee worstelen, en welke vaardigheden cruciaal zijn.

Daarom is in 2002 Secretarial Services opgericht. Secretarial Services is een bureau dat bedrijven ondersteuning biedt waar nodig, én dat secretaresses traint zodat zij professioneler, ontspannener en plezieriger het vak uitoefenen.

Wat bied Secretarial Services?
Secretaresses bekleden een van de belangrijkste functies binnen een bedrijf. Maar dat gaat ze niet altijd even gemakkelijk af. Daarom bied Secretarial Services cursussen aan zoals:

• Zijn onzeker over hun taalvaardigheid
• Komen altijd tijd tekort
• Hebben moeite met het goed plannen van (onverwachte) werkzaamheden
• Hebben last van te veel stress, als gevolg van een te hoge werkdruk

Secretarial Services weten hoe dat voelt: toen wij begonnen waren wij ook onzeker, stress waas ook vaak een probleem. Inmiddels staan wij er heel anders in, dankzij hun kennis en ervaring. Wij willen niets liever dan die overdragen aan beginnende én ervaren secretaresses. Secretarial Services wil secretaresses in heel Nederland naar een hoger niveau brengen en er tegelijkertijd voor zorgen dat hun werkplezier minimaal verdubbeld wordt.

Secretariële dienstverlening
Wanneer bedrijven een groot (tijdelijk) project hebben, of wanneer hun vaste secretaresse ziek is of met verlof gaat, verleent Secretarial Services secretariële ondersteuning. Onze opdrachtgevers huren ons in voor de volgende werkzaamheden:

• Notuleren
• Tijdelijke secretaresse
• Uittypen interviews

interessante pagina’s
Diigo favorieten online bewaren
ASR Search Engine